15 - 10 - 2020

Informatieavond nieuwe leerlingen 2021 - 2022

Komt u op onze informatieavond inclusief korte rondleiding door de school?

Informatieavond nieuwe leerlingen 2021-2022

Om te helpen bij het kiezen van een geschikte school voor voortgezet onderwijs houden wij elk schooljaar in ieder geval één informatieavond voor ouders. Op deze informatieavond vertellen we wat voor soort onderwijs wij bieden en krijgt u een rondleiding door de school. We besteden hierbij vooral aandacht aan de opbouw van het eerste leerjaar.

De informatieavond voor ouders staan gepland op donderdag 19 november 2020.

Aanmelden voor deze informatieavond kan via aanmeldenpchooft@leokanner.nl. Het verzoek om expliciet aan te geven dat u zich wilt aanmelden voor de informatieavond, voor welke afdeling u zich aanmeldt (afdeling College, externaliserend of afdeling Mavo, internaliserend), met hoeveel personen u komt en of u uw zoon of dochter meeneemt. In principe is het een informatieve avond voor ouder(s)/verzorger(s), waarbij wij veel vertellen, maar u staat vrij om uw zoon of dochter mee te nemen.

Let op: Aanmelden voor de informatieavond is nog geen aanmelding voor het nieuwe schooljaar. Hiervoor dient het aanmeldingsformulier te worden gebruikt. Lees hiervoor de verschillende toelatingsroutes onder het kopje ‘Aanmelden P.C. Hooftcollege’, waarna u kunt doorklikken naar de juiste afdeling (College of Mavo).

Informatieavond 19 november 2020

Adres: Touwbaan 42A (afdeling College) en 42D (afdeling Mavo)

Parkeren: U kunt parkeren op de verschillende parkeerplekken rondom de school, op het terrein tussen onze school en het bedrijf Boels en verderop op het industrieterrein.

Corona

Vanwege corona hanteren wij één ouder per kind. In geval van scheiding mogen beide ouders komen. Daarnaast zullen wij verschillende tijdsshifts hanteren. Nadat u bent aangemeld krijgt u een definitieve tijd door.

Mocht u na dit informatiemoment nog vragen hebben over onze school of over de toelatingsroutes, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 071-581 45 66 en vragen naar de afdeling Zorg.